Најмладите борачи на Балканец се подготвуваат во Бугарија (ФОТО)

Дел од најмладите борачи на БК Балканец од 19 до 23 јуни се на подготовки во бугарскиот град Стражица.

Со ова се продлабочува соработката со БК Румен Павлов 2016 од истоимениот град и во наведениот период ќе се одржат заеднички тренинзи.

Утре со почеток во 17:30 часот ќе се одржи пријателски двомеч меѓу најмладите борачи на двете екипи. Екипата на Балканец брои 11 борачи и е предводена од тренерот Мијалче Ананиев.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...