Најдобрите нокаути на годината во Кунлун фајт (ВИДЕО)

kunlun-fajt-2016

Кинескиот Кунлун фајт покрај Глори денес е најголемата промоција за кик-бокс.

На 1 јануари ќе се одржи Кунлун фајт 56, а со тоа кинеската организација одржаа и шест ексклузивни ММА настани.

Ова е избор од најдобрите остварувања во 2016 година.

https://youtu.be/S5vJi04ejhM

print

Можеби ќе ви се допадне...