Наградата „Големата мајка„ за Мартин Несторовски! (ФОТО)

Martin so nagrad Golemata majka

Каратистот Мартин Несторовскид КК Металург е добитник на нагардата „Големата мајка“ на Општина Гази Баба за врвни спортски достигнувања.

Martin so nagradata Golemata majka-dzef i mirce

Martin so gradonacalnikot za Golemata majka

Наградата свечено беше доделена синоќа во Музејот на „Револуционерната борба…“ во Скопје од страна на градоначалникот Тони Трајковски.

Несторовски годинава освои два бронзени медала, еден од Европското првенство во Истанбул-Турција и еден од Европските игри во Баку, Азербејџан.

Ipon.mk/В.Д.

print