Муаремовски во сабота во Швајцариjа се бори про-аматерска титула во К-1

Денис Муаремовски во сабота ќе се бори про-аматерската титула во К-1 на ВКУ – Швајцарија во Устер, Швајцарија, против Патрик Граф.

„Борбата е за про-аматерска титула. Подготвен сум, очекувам победа и ништо друго“, вели Муаремовски за Ипон.мк и додава дека борбата е во 5 рунди од по 2 минути.

„Сакам да му се заблагодарам на човекот кој ми го овозможи ова – Урим Саити, мојот менаџер, но и на мојот тренер Златко Мурџевски“, нагласува битолачанецот.

Ipon.mk

print