Млади борачи на Балканец се подготвуваат во Сандански (ФОТО)

Една група на млади борачи од Балканец е на заеднички подготовки во Сандански, Бугарија, со домашната екипа БЕ Реал Сандански, со која нашиот клуб има соработка.

Кирил Ханџиски, Давор Тасев и Мијалче Ананиев се тренерите кои ги водат тренинзите со младите борачи. Од двата клуба највуваат дека соработката ќе продолжи и во иднин

Ipon.mk

print