Миша Тејт стана потпретседател на ОНЕ шапионатот

ОНЕ чемпионшип има за цел да стане најдобра борбечка организација во светот.

Неодамна оваа организација ги привлече поранешните шампиони на УФЦ, Еди Алварез и Деметриус Џонсон. ОНЕ има за цел да привлече и други врвни борци на УФЦ, а сето тоа треба да биде завршено до крајот на годината. Но, не запираат тука, бидејќи денеска нивниот основач, Чатри Ситјодтонг, рече дека поранешниот шампион на УФЦ, Миша Тејт е новиот потпретседател на ОНЕ шампионатот:

„Ве молам придружете ми да ве запознаам со мојата добра пријателка, Миша Тејт во ОНЕ шампионатот. Таа е една од најдобрите борци во историјата на женското ММА. Исто така, има златно срце. Миша ќе дојде во Сингапур на почетокот од 2019 година и ќе биде новиот потпретседател на ОНЕ шампионатот“.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...