Мирза Сендиќ загуби со едногласна одлука на судиите на МФЦ 8 (ВИДЕО)

Мирза Сендиќ со едногласан одлука на судиите загуби на ММА настанот МФЦ 8 во Бар, Црна Гора, од домашниот борец Димитрије Џанкиќ.

Сендиќ се бореше во категоријата -77 килограми со најголемата ММА надеж на Црна Гора, Димитирје Џанкиќ кој има 22 години и има скор од 5-1.

Штипјанецот Сендиќ беше немоќен да направи нешто повеќе.

Борбата на Сендиќ е на 1:18:55.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...