Минир и Риад Реџепи и Елмедин Сејфулаху на Европското првенство за јуниори

Македонија ќе ја претставуваат двајца борачи на Европското првенство за јуниори во Рим, Италија, кое започна вчера и ќе трае дo 5 август.

За Македонија ќе настапат Минир Реџепи (-57 кг), Риад Реџепи (-65 кг) и Елмедин Сејфулаху (-61 кг) во слободен стил. Нивните борби на програмата се во сабота и недела.

Ipon.mk

print