Милер: Џошуа ќе оди на брз нокаут

Предизвикувачот за светската титула во тешка категорија Џарел Милер прогнозира дека ќе го прегази Ентони Џошуа во нивниот меч. Тие ќе се борат на 1 јуни во Медисон сквер гарден за три појаси.

https://twitter.com/SportsDirectUK/status/1095736170615578624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1095736170615578624&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sportal.bg%2Fnews.php%3Fnews%3D779118

„На почетокот на борбата Џошуа прави многу удари. Се обидува да го нокаутира ривалот. Какви и да има планови,  нема да проработат. Има уште еден фактор во боксот што се вика срце. Треба да се бориш со него“, вели Милер.

.

print