Милан Кубин и Бобан Илиоски најдобри борци во лоу кик и кик лајт на Балканс бест фајтерс (ФОТО)

boban-ilioski-maegeri-nis-2016

На Меѓународниот кик бокс турнир Балканс бест фајтерс „К-1 трофеј на Ниш“ Бобан Илиоски од КБК Шампион-Скопје е прогласен за најдобар борец на татами во кик лајт, а Милан Кубин од КБК Гладијатор – Скопје за најдобар борец во ринг-лоу кик, воедно и Балканс бест фајтерс.

milan-kubin-na-piedstal-nis-2016

boban-na-piedestal-nis-2016

КБК Шампион-Скопје по број на освоени медали на турнирот е номиниран на третото место.

milan-kubin-nis-2016

kik-boks-makedonija-nis-2016

print

Можеби ќе ви се допадне...