Мејведер го поздрави последниот успех на Мек Грегор

Мејведер и Мак Грегор боксираа во 2017 година. Конор успеа да стигне до 10 крунда со еден од најпознатите доминантни и одлични бомбардери на сите времиња, но со исклучок на неколку удари, целата борба беше контролирана од Флојд. Победата беше со технички нокаут.

И двајцата си заминаа од рингот со огромни чекови, па според многу аналитичари, победници се и двајцата.

Мејведер го искористи Инстаграм за да ги поздрави сите имиња на листата на Форбс.

„Честитки за сите спортисти кои се во ранг листатана Форбс. Вие сте сите вистински шампиони“, се зборовите на славниот боксер.

.

print