Меѓународниот џудо турнир „Прилеп опен“ ќе се одржи по 16 пат

Во недела (29 октомври) по 16 пат се одржува Меѓународниот џудо турнир „Прилеп опен 2017“ во организација на ЏК Пролетер.

Турнирот е за пионери, пионерки, кадети и кадетки. Натпреварите почнуваат во 11 часот во салата на СОУ „Ристе Ристески – Ричко“.

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...