Менаџерот на Хабиб пак го нападна Мек Грегор

На менаџерот на Хабиб Нурмагомедов, Али Абдел Азиз, воопшто не му се допаѓа Конор Мек Грегор, кој на една од прес-конференциите на смешка го обвини Азиз за тероризам и го спомена неговиот син Ноа, на кого со години не му плаќал издршка. Тоа уште повеќе го дрзна Абдел Азиз и во секој погоден момент му враќа „мило за драго“ на Мек Грегор.

„Ал Јакинта по не се бореше како маж против Хабиб, но не се предаде како тебе, кучко“.

https://twitter.com/afcufcfan/status/1082957108361023489?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fmma.bg%2Fnovini%2Fmma-novini%2Fmenidzhara-na-khabib-otnovo-zahapa-conor-mcgregor

.

print