Мек Грегор со провокативна објава, дали е за борба или за нешто друго

Конор Мек Грегор објавува нешто на социјалните мрежи со што предизвикува рекации, а неговата последна објава привлече големо внимание, иако не се знае на што конкретно мисли.

Тој не се борел по поразот од Хабиб Нурмагомедов. Конор бара реванш, меѓутоа Хабиб засега има други планови. Реванш меѓу нив е неизвесен, иако публиката сака да види уште една нивна борба, но се зависи од Хабиб, Дана Вајт и Мек Грегор.

Сепак, Конор нешто најавува, а што ќе биде не се знае.

print