Мек Грегор: „Кучешко гомно, клекни на колена и молиме“! Хабиб одговори со сјајна фотомонтажа

Хабиб Нурмагомедов објави феноменална фотомонтажа, со која алудира на тоа како Конор Мек Грегор бега од него, за овој да не му го одземе појасот. А се тргна со твитот на Мек Грегор.

Од друга страна, Нурмагомедов веднаш по победата над Барбоза рече дека целта му е да се бори против Конор Мек Грегор за појасот (иако таа „чест“ правно му припаѓа на Тони Фергусон). Требаше да само малку време пред пристигне одговорот на Ирецот, а тој беше доста суров.

„Тој Дагестанец беше кучешко гомно, сите вие сте полуделе. Оваа игра е преполна со неспособни клошари подготвени да бидат пратени на спиење. Платете ме колку вредам и кралот ќе се врати“, напиша Мекгрегор, а потоа одлучи директно да му се обрати на Нурмагомедов, со наредниот твит:

„Навистина, навистина, навистина треба да клекнеш на ебаните колена и да ме молиш. Инаку, ме заболе за тебе. Оваа година излегува моето виски, така што ми требате“.

Одговорот на Нурмагомедов беше сликовен и едноставно сјаен. Уживајте!

https://twitter.com/TeamKhabib/status/947895645104418816?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Ffightsite.hr%2Frubrike%2Fufc%2Fmcgregor-klekni-na-koljena-i-moli-me-khabib-odgovorio-sjajnom-fotomontazom%2F

.

print

Можеби ќе ви се допадне...