Мајк Тајсон: Се враќам во рингот за да ги победам Кличко и Фјури!

Zelezen Majk

Мајк Тајсон изјавил дека би можел да се врати во рингот и повторно да тренира, само за да ги победи Кличко и Фјури.

 „Не ги гледам како шампиони, бидејќи не користат техника, само сила и големина, тоа за мене не е интересно. Верувам дека порано боксот беше поинтересен со Мухамед Али, Холифилд, Мајк Тајсон итн. Јас сум во педесеттите и имам храброст и срце да влезам во ринг со овие борци без оглед на резултатот“, потенцира Тајсон.
print

Можеби ќе ви се допадне...