Мајк Тајсон: Кој е Луис Суарез? Дали го имат казнето 3 милиони долари?

Поранешниот светски шампион во бокс Мајк Тајсон е навреден затоа што е рангиран на трето место во рангирањето за најлошите момчиња во спортот.

Боксерот е во Украина, каде што учествува на локални иницијативи. Едно од прашањата што тој мораше да одговори беше поврзано со тој факт, но реакцијата на Мајк Тајсон беше малку изненадувачка.

Пресс-конференция с Майком Тайсоном. КВЦ «Парковый» г. Киев.

Posted by Телеканал Xsport on 2019 m. liepos 5 d., penktadienis

„Дали сум трета? И кој е прв? Луис Суарез? Не знам кој е тој. Тој е исто така копиле? Не сум сигурен дека го казниле 3 милиони долари за неговата постапка“, рече боксерката легенда.

„Кога го прави такво рангирање, јас треба да бидам прв“, додаде тој.

Во рангирањето подготвено од ЕСПН на прво место е фудбалерот Луис Суарез од Барселона, а втор е повторно фудбалер – Џои Бартон, ддоека на трето место е Мајк Тајсон.

.

print