Мајк Тајсон и со врзани очи погаѓа во центар (ВИДЕО)

Мајк Тајсон и со врзани очи погаѓа во центар.

Шампион си е шампион.

Погледнете:

https://www.facebook.com/MMAmagazin.rs/videos/309797229533633/

.

print

Можеби ќе ви се допадне...