Масовна тепачка во борење (ВИДЕО)

Масовна тепачка се случи на Државниот шампионат во борење на Бугарија.

За време на борбата на Димитар Чауста од Руен и Веселин Колев од Русе, застанаа и се замаваа, па се замешаа лица од надвор. И потоа влетаа многу други лица и настана општ хаос.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...