Масвидал се степа со Едвардс зад сцената (ВИДЕО)

На Хорхе Масвидал очигледно не му беше доволна борбата со Дарен Тил.

Гејмбред го нокаутира поранешниот предизвикувач за титулата во велтер категорија пред неговите навивачи во Лондон во втората рунда.

Затум додека даваше интервју зад сцената Масвидал го забележа Леов Едвардс, го прекина разговорот, му пристапи, рече: Дојди и кажи ми во лице и го погоди со неколку удари.

Едвардс во размената на ударите заработи  исеченица, а осигурувањето успеа да ги раздвои.

Британцот го предизвикаа Масвидал по победата против Доналд Цероне и на оваа средба и претходеа многу приказни.

Масвидал за победата над Дарен Тил освои дополнителни 100.000 долари во бонусите за борбата и изведба на вечерта.

https://www.facebook.com/ThisIsNumberOneBullshit/videos/1531355726997521/

.

print