Марко Андонов прв, Предраг Костиќ втор на „Опен нордик вушу…“ во Шведска

Марко Андонов го освои златниот, а Предраг Костиќ сребрениот медал „Опен нордик вушу чемпионшип 2018“ во Стокхолм – Шведска.

Марко Андонов – 60 кг, јуниори – златен

Предраг Костиќ -65 кг, јуниори – сребрен

Ipon.mk

print