Македонските екипи во бразилско џиу џицу имаа одлично издание во Ниш

Zenit natprevaruva na nis

На Меѓународниот турнир во бразилско џиу џицу во Ниш-Србија, четирите тима од Македонија имаа забележителен настап.

Така, Нинџицу од Битола освои 2 злата, 1 сребро и 2 бронзи; Карлос Маја Македонија со 1 злато, 1 сребро и 3 бронзи; Зенит Македонија со 1 сребро, 3 бронзи и Рутс со 2 злата, 2 сребра и две бронзи.

Zenit na Nis 2016 Brsakoski

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...