Македонската џиу џица федерација утре има годишно Собрание

Logo makedonska dziu dzica federcaija

Македонската џиу џица федерација утре ќе го одржи 8-то редовно годишно Собрание во Скопје.

На Собранието ќе стане збор за сите реализирани активности во 2016 година, за насоките за работа во 2017 година и други активности, како и работи согласно законите и Статутот на Федерацијата.
Собранието ќе се одржи во просториите на Федерацијата со почеток во 19 часот.
Ipon.mk

print