Македонија со тројца натпреварувачи на кунг фу ву шу турнирот во Нови Бечеј

На Традиционалниот турнир во куг фу ву-шу во Нови Бечеј – Србија, во сабота Македонија ќе има тројца претставници: Марко Андонов, Алексеј Карпузовски и Предраг Костиќ.

На овој турнир ќе учестуваат натпреварувачи од Србија, Македонија, Црна Гора, Босна, Унгарија, Романија, Чешка…

print