Лобов сака да се бори со Пакијао, Хан и Брунер

Спаринг партнерот на Конор Мек Грегор, Артем Лобов, рече дека е подготвен да се бори против тројцата најпознати светски боксерски шампиони. Неодамна го порази Поли Малигнаџи во борба без ракавици. Сега Лобов и фрли ракавица на Амир Кан, Мани Пакијао и Адријан Брунер.

„Кога ќе излезам од рингот, цел свет ме гледа. „Форбс“ објави дека мојата последна битка е најважен настан во текот на летото“, коментираше Лобов.

print