Лирија го освои Купот на Македонија

Купот на Македонија во борење го освои екипата на Лирија, втор е Балканец, а трет Тефејуз. Лирија има вкупно 316, Балканец 262, Тефејуз 122 и Студеничани 108 бода.

Практично Купот заврши со денешните Државни првенства за сениори и кадети,односно претходниот викенд на Државните за јуниори и пионери.

Ipon.mk

print