Лирија го освои Купот на Македонија во екипен пласман (ФОТО)

Лирија го освои Купот на Македонија во екипен пласман за 2017 година.

Борачите на Лирија со завршувањето на Државното првенство за пионери денеска во Скопје собраа најмноу победи во сите конкуренции 289. Втора е кипата на Балканец со 201 бод, а Тефејуз со 157 поени е трет.

Конечниот пласман ќе биде дополнет…

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...