Купот на Македонија за Дан кју, најуспешните борци од Осенсеи

Купот на Македонија за за 2018 година му припадна Џиу џицу клубот Дан кју од Скопје.

Втора е екипата на Осенсеи од Штип, а трета Карлос Маја од Скопје.

Најдобар машки борец е Димитри Ралев од Осенсеи, додека најдобар женски борец Ева Димитрова, исто така од Осенсеи.

print

Можеби ќе ви се допадне...