Куманово домаќин на Државното првенство во бразилско џиу џицу

Куманово утре е домаќин на Државното првенство во бразилско џиу џицу.

Првенството ќе се одржи во СОУ „Перо Наков“ со почеток од 11 часот во организација на БЏЏК Стронгетс и рутс.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...