Кро Кап ја дигна на нозе Арената во Загреб (ВИДЕО)

Kro Kap vo Arena Zagreb

Полната загрепска Арена два пати експлодира.

Првиот пат кога во салата влезе Мирко Филиповиќ, а вториот пат кога беше прикажан на големиот екран.

Кро Кап кој моментално е под суспензија од трибините го следеше УФЦ Фајт најт Загреб.

Видео.

print

Можеби ќе ви се допадне...