Кро Кап објави урнебесна приказна: Престрашени сестри, ќелави типови и шах

Мирко Филиповиќ објави на Инстаграм луда приказна за тоа како неговите пријатели Саша Милинковиќ и Анте Делија тргнале на посета во КБ Дубрава.

https://www.instagram.com/p/BvM0IH8g1hP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Пријателите на Мирк сакале да го посетат по мозочниот удар, но нивното заминување во КБ Дубрава се претворило во вистинска авантура. Кро Кап им рекол дека се наоѓа на 6-тиот кат од болницата во соба број шест. Саша и Анте му рекле дека ќе дојдат по тренингот, но со часови ги немало, за на крај да се испостави дека отишле во болницата 50 километри оддалечена во Забок.

print