Кро Кап најавен за летниот настан на Ризин (ФОТО)

Ризин одржа прес-конференција на која ги најави следните настани.

Следните три датуми се 29 јули, 12 август и 30 септември.

Се уште не е обајвено со кого ќе се бори Мирко Филиповиќ на 29 јули во Саитама супер арена. во шестата борба за јапонската промоција.

Објавено е дела главната битка ќе се состанат победникот на Големата награда во бантам Кјоџи Хоргугичи (24-2) и шото шампионот Хиромаса Огикубо (17-3-2).

Во нивниот прв меч за титулата Шоото титулата во бантам во 2013 година, Хоргучи славеше со давење во втората рунда.

Објавени борби:
Кјоџи Хоргугичи – Хиромаса Огикубо
Мирко Флиповиќ – ?
Теншин Насукава – ?

print

Можеби ќе ви се допадне...