Краток филм АЕРТС (ВИДЕО)

Објавен е краток филм кој му оддава почит на Петер Аертс.

Легендарниот трократен победник на на К-1 Гранд при зборува за минатото и желбата за враќање во рингот.

„Холандскиот дрвосечач“ повторно ќе влезе во рингот на 23 април во Алмере против Цонте Рогава.

We proudly present to you our short film ‘Aerts’. Enjoy!‘Aerts’ is a short film that pays homage to the now retired kickboxing legend Peter Aerts. He relives his past and craves to step back into the ring. But when reality kicks in his path deviates…

Geplaatst door NEW DAY studio op maandag 3 april 2017

.

print

Можеби ќе ви се допадне...