Кормиер го предизвика Леснар, Брок влезе во кафезот и го турна (ВИДЕО)

Речиси е сигурно дека Брок Леснар (5-3-1НЦ, 4-3-1НЦ УФЦ) ќе биде следниот предизвикувач за титулата на УФЦ во тешка категорија.

По одличната победа против Стипе Миочиќ и истовремено стана шампион во две тежински категории, ДК од кафезот го прозва Брок Леснар кој беше во публиката.

Во согласност со стилот на предизвикот, ѕвездата на ВВЕ/WWE и поранешен шампион влезе во октогонот, го турнаа новиот шампион и ја извреѓа тешката категорија.

„Јак си. Но, сите се силни. Сега туркај ме, после ќе одиш на спиење”, рече Кормиер.

„Ќе ви кажам нешто. Влегов во оваа зграда и ги гледав оваа тешкашки катастрофи од почеток“. Нгану е срање, Миочиќ е срање, ДК доаѓам по тебе“, одговори Леснар.

40-годишниот Леснар не се борел од јуни во 2016 година, кога со едногласна одлука го порази Марк Хант. Победата беше поништена откако беше објавено дека е позитивен на допинг-тестот.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...