Конор Мек Грегор се извинил на Каролина Ковалкиевич (ВИДЕО)

Поранешниот шампион на УФЦ, Конор Мек Грегор влезе во голем скандал по кршењето на автобусот на УФЦ 223 борци и некои од нив настрадаа. Каролина Ковалкевич беше еден од борците во автобусот и во едно интервју откри дека тој лично се извинил со порака на социјалните мрежи.

„Мислам дека Конор сфатил дека она што се случило е грешка и одлучил да ми напише на социјалните мрежи и да се извини за овој инцидент. Не знам дали е искрен, затоа што може да се плаши да не го осудат. Но, искрено, јас немам намера да тужам никого“.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...