Конор Мек Грегор сака УФЦ да организира настан на стадинот на Далас Каубојс (ВИДЕО)

Пред неколку дена големата ѕвезда на УФЦ, Конор Мек Грегор, го посети натпреварот меѓу Далас Каубојс и Џексонвил Јагуарс. Тој беше во фирмата на сопственикот на Каубојците, Џери Џонс, и двајцата забавуваа и добро уживаа. Сепак, Конор секогаш ги брка парите и рекордите и изјави пред Џонс дека сега е време УФЦ да направи настан на стадионот на Далас Каубојс.

„Тука е голем спектакл на ова место. Октагонот, некој ден, треба да биде во центарот на стадионот. Ќе го направам тоа и ќе го донесам УФЦ на стадионот. Особено сега кога сум тука и гледам за што се работи. Знам дека долго време имало гласини за тоа, но досега не успеавме да го направиме тоа. Но, сега е времето за настан на стадионот на Далас Каубојс.

Вчера во интервју, претседателот на УФЦ, Дана Вајт, исто така, изрази желба за настан на стадион, но рече дека тоа треба да биде вистинската борба во вистинско време.

print

Можеби ќе ви се допадне...