Конор Мек Грегор расплака фан од радост на БАММА 35

Конор Мек Грегор беше на БАММА 35 во Даблин за да го поддржи својот пријател Кифер Кросби, кој присуствуваше на настанот. Додека бил во салата, се сретнал со еден обожавател кој го допрел со порака, па Мек Грегор одлучил да му се заблагодари, а тоа го расплака фанот.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...