Конор Мек Грегор објави со кого ќе се бори

Поранешниот шампион на УФЦ Конор Мек Грегор изјави дека сигурно ќе има трет меч со Нејт Дијаз со цел засекогаш да стави крај на спорот меѓу нив. Дијаз забележа победа во првиот меч, но потоа Ирцот успеа да да му реваншира.

„Нејт се бореше со мене и ме победи. Потоа беше многу коректен и ми даде реванш. По сето ова, не можам а да не покажам голема почит спрема него. Тој е вистински борец. Јас сум му должник, па затоа велам дека ќе има трета борба меѓу нас“, рече Мек Грегор.

print