Конор Мек Грегор имаше бокс средба (ВИДЕО)

Конор Мек Грегор, ѕвездата на боречките вештини, дома имаше бокс меч.

Средбата се одржа во салата Мек Грегор хол во Даблин за да соберат средства за помош на младите борци, односно да добијат пари кои ќе и помогнат околу трошоците за нивните борби во текот на годината.

Очигледно, противникот Мек Грегор не е случаен и покажува добри вештини против борец како Озлогласениот.

Еве некои видеа од средбата:

https://twitter.com/ConormcGregor5/status/1119355850987118593?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fmma.bg%2Fnovini%2Fmma-novini%2Fconor-mcgregor-provede-boksova-sreshta-v-dablin

https://twitter.com/ConormcGregor5/status/1119352150415552512?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fmma.bg%2Fnovini%2Fmma-novini%2Fconor-mcgregor-provede-boksova-sreshta-v-dablin

Сите беа радосни во БК Кармлин кога Мек Грегор реши да се вклучи во акцијата. Од друга страна, има потреба да се прикаже и во поинакво светло поради низата инциденти.

print