Конечна табела за Купот на Македонија!

Lirija lizgaci so Kupot

По завршувањето на Државното првенство за кадети се оформи и конечната табела за Купот на Македонија, при што Лирија освои 322 поена, пред Балканец со 245 и Бучим со 160. Тефејуз се најде на четвртото место, а Неготино добро финишираше, додека Спартак е во најлошо издание.

Конечна табела – Куп на Македонија

1.Лирија              322

2.Балканец         245

3.Бучим               160

4.Тефејуз              91

5.Неготино          32

6.Скопје                31

7.Студеничани   20

8.7 Мај Леов       15

9.Вардар               11

10.Безбедност     7

11.Борец                5

12.Спартак           4

ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...