Колби Ковингтон: Порано ги мразев политичарите, но Доналд Трамп е поинаков

Колби Ковингтон е многу близу со Доналд Трамп, претседателот на САД. Врската започна минатата година кога Дана Вајт го одведе поранешниот привремен шампион во Белата куќа. „Хаос“ се фотографираше со Трамп и стана пријател со неговите синови, кои беа во салата за настанот во Њуџерси и ја гледаа победата над Роби Лоулер.

Ковингтон е симпатизер на Доналд, затоа што според него тој е вистински човек на народот и не ги лаже луѓето. Колби никогаш не ги сакал политичарите, затоа што биле лажговци и лицемери, но Трамп му покажал дека е поинаков.

„Конечно, имаме историја која не е лажна вест. Никогаш не сум се регистрирал да гласам. Ги мразам политичарите онолку долго колку што можам да се сетам. Отсекогаш мислев дека тие се лажговци и лицемери кои само ги интересираат нивните сопствени интереси. Така го чувствував пред претседателските избори пред неколку години.

Знаев дека Хилари е измамник и не верував во ветувањата што ги даваше Доналд Трамп. Тогаш не се регистрирав да гласам тогаш затоа што не му верував на Трамп. Сепак, со текот на времето работите почнаа да се случуваат и тој почна да си ги исполнува ветувањата.

Доналд Трамп повторно почна да ја прави Америка голема. Почнав да го поддржувам, затоа што видов дека тој е човек од народот и работел за нас, а не за себе си. Ќе гласам на изборите во 2020 година, за да може тој да продолжи да ги исполнува ветувањата.

print