Кога „летечкиот армбар“ ќе тргне на лошо…(ВИДЕО)

flying_armbar

„Летечкиот армбар“ дефинитивно е една од најпознатите, ако не и најатрактивните БЏЏ техники. Но, што се случува кога тој сензационален потег нема да ви успее? Накратко катастрофа.

Во најдобар случај сте ја губите позицијата и сте осудени да се вадите како умеете и знаете. Во најлош случај, сте се нокаутирале самите себе, затоа што сте паднати од еден метар и половина директно на грбот или на главата.

Тим на ентузијасти на YouTube каналот ја објави својата колекција на пропаднати „летечки армбарови“.

Ајде да ги видиме …

https://youtu.be/2oO7TbLOZYo

print

Можеби ќе ви се допадне...