„Коалиција за промени“ во борењето?!

Што се случува во македонското борење?

Подолго време владее молк во Федерацијата за боречки спортови на Македонија (ФБСМ), а неодамна на социјалните мрежи сретнав еден стаус „коалиција за промени“.

Дали на повидок се нови бурни случувања во некогаш трофејниот спорт?!

Ipon.mk

print