Кишенко го нокаутира победникот на К-1 Гранд при (ВИДЕО)

Артур Кишенко ја продолжи победничката серија и продолжи да ја крева килажата.

Во борење од 85 килограми на Кунлун фајт 74, 31-годишниот Украинец го победи Тимур Ајларов во третата рунда. Русинот во 2016 година во Тузла го освои К-1 Гранд при во категорија 85 кг, елиминирајќи ги најсилните противници – Васил Дучар, Агрон Претени и Игор Емкиќ.

Кишенко беше двапати финалист на К-1 МАКС, најпрестижниот турнир до 70 килограми – 2008 и 2012 година.

Ова беше негова 18-та последователна победа.

Ванг Венфенг го освои турнирот на осумината во категоријата на 61,5 кг со победите против Лиан Кијанбанг во финалето, Шпанецот Даниел Галард во полуфиналето и Романецот Кристијан Спецуа во првото коло.

Првиот победник на K-1 МАКСАлберт Краус беше поразен од Ли Жуанџуан, додека Бо Фуфан загуби со прекин во втората рунда од Јенте Намадим.

85kg Super Fight: Artur Kyshenko def Timur Aylyarov via R3 TKO

Ferocious left hook tops off a brutal beatdown by Artur Kyshenko. 85kg Super Fight: Artur Kyshenko def Timur Aylyarov via R3 TKO.WATCH KLF 74 MAY 13 REPLAY ON:EB TV: http://bit.ly/KunlunFight74FITE TV: https://www.fite.tv/watch/kunlun-fight-74/2o3hh/

Posted by Kunlun Fight on 2018 m. gegužė 13 d.

75kg Super Fight: Li Zhuangzhuang def Albert "the Hurricane" Kraus via R3 Decision.

Beating Albert Kraus doesn't make you Albert Kraus, but with the right gameplan, everything becomes possible. 75kg Super Fight: Li Zhuangzhuang def Albert "the Hurricane" Kraus via R3 Decision. CSK – Coach Serdar Karaca WATCH KLF 74 MAY 13 LIVE NOW ON:EB TV: http://bit.ly/KunlunFight74FITE TV: https://www.fite.tv/watch/kunlun-fight-74/2o3hh/

Posted by Kunlun Fight on 2018 m. gegužė 13 d.

80kg Super Fight: Jente Nnamadim def 'Tank' via R2 TKO

He mistakenly thinks he's iron chinned and literally French kisses the canvas. 80kg Super Fight: Jente Nnamadim def 'Tank' via R2 TKO.WATCH KLF 74 MAY 13 LIVE NOW ON:EB TV: http://bit.ly/KunlunFight74FITE TV: https://www.fite.tv/watch/kunlun-fight-74/2o3hh/

Posted by Kunlun Fight on 2018 m. gegužė 13 d.

.

print

Можеби ќе ви се допадне...