Кик бокс репрезентација со впечатлива опрема на СП, спонозрство од Кадир Алтунај (ФОТО)

Кадир Алтунај од Турција ја спонзорираше кик бокс репрезентацијата на Македонија за Светското првенство во Будимпешта – Унгарија. Тој е сопственик на фирмата за опрема за боречки вештини „Драгон“.

Митровски со Алтунај

Опремата на нашата репрезентација е доста впечатлива и се издвојува по дизајнот од другите, а посебно тренерките што ги добија во Будимпешта ја освоија публиката.

Претседателот на Кик боксинг федерацијата на Македонија Дејан Митровски – Урко имаше срдечна средба со Алтунај на СП, што може да се види и од фотографиите.

Ipon.mk/В.Д.

print

Можеби ќе ви се допадне...