Кикбоксерите на Шампион настапуваат на Европскиот куп „Карловац опен 2019“

Кик бокс клубот Шампион денеска и утре настапува на Европскиот куп „Карловац опен 2019“ во Хрвтакста.

Тренерите Дејан Митровски – Урко и Андреј Ѓоргиев на овој турнир ќе настапат со 6 натпреварувачи во три дисциплини.

Во кик лајт со Нелсон Узеири, Миа Тодорова, Мимоза Стаменковска и Викторија Варадинова; во лоу кик е Дејан Ристовски и во К-1 Марко Тодоров и Викторија Варадинова.

print