Катерина Николоска и олимпискиот шампион Рафаела Силва не се сретнаа, но …(ФОТО)

Katerina Ivanovska i rafaela Silva

Катерина Николоска (-63 кг) не стигна до финалето на Олимписките игри во Рио за да се бори со шампионакта Рафаела Силва од Бразил, но затоа се запознаа и се сликаа за сеќавање на Игрите.

Katerina Nikoloska i Silva Rio

Николоска и Силва размениле мислења за подобрување на сорботката, однонсо на техниките и начинот на борба.

Нашата олимпијка имало што да научи од популарната Рафа, пред се во морална смисла дека треба да се опстои на зацртаните цели.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...