Каратистите на Фунакоши Гичин Зверотиќ и Пешков на прием кај градоначалникот Георгиевски

Градоначалникот на Гази Баба, Борче Георгиевски, денеска направи прием за каратистите на Фунакоши Гичин кои освоија први места на Државното првенство за деца кои идната недела патуваат на Балканското шампионат.

Кај Георгиевски на прием беа Мерис Зверотиќ и Андреј Пешков. Градоначалникот на Гази Баба го поддржува нивното патување на Балканското.

Ipon.mk

print

Можеби ќе ви се допадне...