Најнови Вести

КАРАТЕ

Тренерот на репрезентацијата во кати Стојан Андриевски вели дека наводите на Тодор Неделковски се неточни и лажни

Тренерот на репрезентацијата во кати на Македонија Стојан Андриевски ги демантира наводите на родителот на репрезентативецот Александар Неделковски, Тодор Неделковски објавени во Ipon.mk на 11 јануари во врска со настапот...

Leave a Reply

Skopje

Mostly Cloudy
Humidity: 55
Wind: 4.83 km/h
15 °C
7 17
23 Sep 2014
9 21
24 Sep 2014