Карате оро на големите ѕвезди (ВИДЕО)

Еве како играат големите карате ѕвезди Рафаел Агаев и Нијази Алиев.

https://www.facebook.com/TopKarateVideo/videos/1810095865949915/

.

print

Можеби ќе ви се допадне...